50 tips inden din rejse til Disneyland Paris

50 tips og gode råd inden din rejse til Disneyland Paris

Tips til Disneyland Paris – Din rejse til Disneyland Paris er bestilt og du er 100% klar, eller er du?
Er der noget du ikke er klar over eller tips du ikke kender til. Det får du svaret på her, hvor jeg har samlet en liste med tips til dit besøg i Disneyland Paris.

Torneroseslottet i Disneyland ParisJeg håber der er noget af det du kan bruge. Enten på rejsen dernede eller allerede nu hvor du pakker.

Det er en masse tips, som jeg har samlet gennem mine mange besøg i Disneyland.

Alle tips kommer i vilkårlig rækkefølge og der kommer flere til….. pt. er listen kun på 33 tips, men på vej med 50 🙂

God fornøjelse med de bedste Disneyland Paris tips :

 1. Jeg anbefaler at bo på et af Disneyland´s egne hoteller. Det giver den fulde stemning til dit ophold. Du kan dog også bo på et af de nærliggende hoteller. F.eks. i Val d’Europe. Kun et stop med toget som køre helt ud til parken.
 2. Start eller slut dit ophold i Paris. Det er billigt at bo på hotel i Paris og derfor kan det være en fordel at booke et hotel i f.eks. starten af dit ophold og få set lidt af Paris inden du besøger Disneyland Paris. Da toget tager ca. 1 timer hver vej fra Disneyland Paris til selve Paris.
 3. Hvis du ikke bo på et af Disneyland´s hoteller, så skal du normalt selv købe entré til Disneyland. Ved besøg på mere end 3 dage kan det være en fordel at købe Årskort. Med et årskort får du normalt også nogle rabatter med på andet.
 4. Rejsestik. Pak altid et rejsestik til 220V. Det er ikke alle vores tik der kan gå direkte i de strømstik som de har i Frankrig og har du det ikke med, så får du helt sikkert brug for det….
 5. Jeg anbefaler IKKE at drikke vandet fra hanen i Frankrig.
 6. Pak altid en regnjakke, gerne en lille en som du kan have med i tasken. I Frankrig er det ikke unormalt med nedbør.
 7. Siger vejrudsigten Regn, så tag i  Walt Disney Studios Park. Har er der en del shows som kan ses indendørs.
 8.  Jul i Disneyland Paris er klart mit favorit tidspunkt at besøge Disneyland. Dekorationerne er smukke, og det er en god julestemning.
 9. Det kan blive koldt og endda sne i Disneyland Paris. Hvis du besøger parken fra oktober til februar, skal du sørge for at tjekke vejrudsigten og have det rette tøj med. Vi har besøgt parken mens der kom en del sne. Parken måtte holde lukket i flere timer og de virker ikke til at have så meget styr på det.
 10. Download den officielle Disneyland Paris app. Her kan du finde info om ventetider og andet nyttig info.
 11. Bor du på et af Disneyland´s egen hoteller, så kan du komme ind i parken 2 timer før de åbner. Dog er der kun nogle få forlystelser åben og nu tætter man kommer på den rigtige åbning kl. 10, nu mere kø kommer der. Jeg anbefaler at starte med Peter Pan’s Flight og Buzz lightyear. Prøv dem et par gange, mens der ikke er kø. For i løbet af dagen kan der komme mere end 1 times kø.
 12. Har du kun kort tid i Disneyland Paris, så anbefaler jeg at besøge Parc Disneyland. Den rigtige park, som jeg kalder den. Det er her du får den rigtige stemning af Disneyland. Har du mere tid til overes så besøg Walt Disney Studios Park.
 13. Weekenden er de travleste dage i Disneyland. Derfor forvent mere kø i weekenden.
 14. Om sommeren kan der være mange mennesker i parken fra midt maj til midt august. Så forventer ekstra kø.
 15. Gør brug af FastPass og spar en masse tid.
 16. Disneyland Paris har nogle fantastiske tema restauranter.  De er næsten alle en oplevelse værd. Tjek dem ud i appen eller forhør dig på hotellet.
 17. Du kan booke bord på alle restauranter i parken direkte fra dit hotel.
 18. Har du ikke kuponer til morgenmad, så hold dig væk fra Cafe Hyperion, da der er fyldt med folk som har kuponer. Maden er heller ikke noget at skrive hjem om. Tag heller et smut ind om McDonalds eller Starbucks i Disney Village på vej ind i parken. Evt. køb morgenmad på hotellet.
 19. Barer og lounge i Disneyland Paris-hotellerne er typisk åbne sent, og mange byder på en god stemning, efter at parken lukker. Så er du stadig frisk, så tag et kig ind i baren.
 20. Halv og fuld pension-pakker kan spare dig for en del penge. Tit får du dem med i prisen som et tilbud ellers kan du tilkøbe dem under de bestilling. Det kan være dyrt at gå på restaurant i parkerne.
 21. Husk at besøge dragen, der sover under slottet!
 22. Der køre forskellige gamle køretøjer på Main Street. Du hopper bare på ved stoppestedet på højre side lige efter indgangen eller ved slottet.
 23. Disney-galleriet i Disney Village er klart et besøg værd. De har en række smukke ting, som gør det et besøg værd, selv om man ikke skal købe noget.
 24. Tag dig tid til at udforske begge Main Street Arkader.  De er lavet bag butikkerne i begge sider. De har smukke detaljer, der gør dem værd at udforske.
 25. 14. juli er Bastiller dagen i Frankrig, og Disneyland Paris laver et specielt fyrværkeri i parken, ved lukke tid.
 26. Du kan få guidede ture rundt i parken på enten fransk, engelsk og spansk. Der kommer du ind i historie, detaljer, skjulte hemmeligheder, arkitektur mv. af parken. Jeg kender ikke prisen på turen, men hør mere på dit hotel.
 27. Butikker på Main Street er åbne op til en time efter parken lukker. Så der er mulighed for at shoppe efter lukketid.
 28. Du kan besøge alle hoteller og få et kig i deres forskellige butikker. (selv om det er de samme vare, som du finder andre steder også)
 29. Der er en ”vulkan” på Hotel Santa Fe. Bor du tæt på, så kan det være et besøg værd og få et par billeder.
 30. Powerbanks – En mobiltelefon får hurtigt brugt sin strøm, hvis den skal bruges til billeder og video en hel dag i parken. Derfor kan det være en god idé at have en powerbanks med til mobilen.
 31. Val d’Europe ved Disneyland Paris – Har du ekstra tid, så er det klart et besøg værd.
 32. Fodtøj. Et besøg i Disneyland betyder, at du går meget langt på en dag. Derfor er det meget vigtigt med fodtøj der passer dig, så du ikke får vabler eller ondt i fødderne.
 33. Rygsæk. Jeg anbefaler at man pakker en rygsæk med alle de ting man får brug for i løbet af dagen. I stedet for at gå med en taske i hånden.

Det var pt. de tips til et besøg i Disneyland Paris, som jeg har. Flere er på vej, så vi skal nok nå 50 og måske flere…..

Jeg ved godt det ikke er alle tip, som du kan bruge. Jeg håber der er mindst et par stykker eller at du bare fik lidt at tænke over inden dit besøg i Disneyland.

Planlægning af turen er super vigtigt. Hvis du planlægger dit besøg godt, så får du også meget mere ud af din tur, samtidig giver planlægning også en ekstra forventningens glæde. Det er jo et ekstra plus og det er ganske gratis 🙂

Læs mere om Disneyland Paris her :

Disneyland Paris Tilbud

Billige rejser til Disneyland Paris