Pinenhus – Skønt hotel ved Limfjorden.

Hotel ved Limfjorden med den skønneste udsigt.

Hvis du er på udkig efter et dejligt hotel ved Limfjorden, er Pinenhus det perfekte sted!

Hotellet byder på en smuk udsigt over fjorden, og gæsterne kan nyde aktiviteter som fiskeri, svømning og vandreture i det omkringliggende område. Pinenhus har også en restaurant og bar, så du kan slappe af og nyde et måltid mad eller en drink efter en dag med udforskning.

Find et godt tilbud hos Pinenhus HER!

Pinenhus tilbud

Find et godt tilbud gennem Small Danish Hotels hos Pinenhus HER!

Find et godt tilbud hos Pinenhus HER!

Vores oplevelse af besøg på Pinenhus.

Som altid skriver jeg kun om steder jeg selv har besøgt med min familie. Vi har været på Pinenhus 4 gange på weekendophold med All inclusive. Det er altid været en god oplevelse, som lever op til forventningen i forhold til pris.

Vi nyder den dejlige natur og den storslået udsigt til Limfjorden. En weekend uden opvask eller andre bekymringer. Vi skal bare møde op og slappe af. Det giver en totalt afslappet weekend.

Værelserne er fine og lever op til vores forventninger til et hotelværelse. Vi har altid været heldige at få et værelse med udsigt til Limfjorden. Heldige og heldige, de fleste værelser har udsigt, men vi føler os heldige:-)

Personalet er altid imødekommende og giver en god service, så man altid føler sig velkommen.
Ejerne Kent og Annemarie er er normalt synlige på hotellet og de er som personalet altid imødekommende og vil gerne hjælpe dig, hvis der er mulighed for det.

Maden er ikke gourmet, men super lækkert og igen skal man huske på prisen. I forhold til prisen er maden over forventning.

Så alt i alt – Vil jeg anbefale andre, at prøve et weekendophold med All inclusive hos Pinenhus.

Weekendophold med All inclusive med udsigt til Limfjorden.

Du finder altid et super godt tilbud på weekendophold hos Pinenhus. Du kan vælge den store pakken med frokost, Kaffe og kage, 5 retters aftenmenu og fri drikkevare* eller frokost, Kaffe og kage, 2 retters aftenmenu og fri drikkevare*

*Huset vin, Øl og vand.

Alt dette inkl. hotelværelse og en lækker morgenmad. Altid til en super skarp pris.

Så invitere kæresten eller manden/konen på en super weekend med et Deal fra Pinenhus.

Hold din næste fest på Pinenhus

Hotellet Pinenhus har en stor festsal med plads til op til 200 gæster. De har også mindre mødelokaler til mere intime sammenkomster. Uanset om du planlægger et bryllup, konfirmation, en erhvervskonference eller en anden form for begivenhed, vil Pinenhus gøre det til en mindeværdig begivenhed.

Du har mulighed for en 3 eller 4 retters menu eller buffet.
Pinenhus tilbyder et stort udvalg af vine, helt sikkert også noget for din smag.

Pinenhus ligger ved byen Glyngøre lige ud til Limfjorden.

Lige ved det gamle færgeleje mellem Mors og fastlandet, før Sallingsundbroen blev bygget. Her kan du se mindesmærket for de to færger. Tæt på Fur, Skive, Nykøbing Mors, Roslev og Glyngøre.

Adressen er:
Hotel Pinenhus
Pinen 3, Glyngøre
7870 Roslev

De tilbyder gratis parkering til gæster lige foran hotellet.

Pinenhus åbningstider:

Hotel Pinenhus har åbent hele året rundt

Receptionen Åbningstider:
Mandag – fredag 7:00-21:00
Lørdag 8:00-21:00
Søndag og helligdage: 8:00-19-00

Indtjekning på værelse fra kl. 14:00
Udtjekning senest kl. 10:00

Køkkenet har åbent fra 12-21 alle dage.

Værelser på Pinenhus:

Pinenhus tilbyder forskellige værelses typer fordelt på Familieværelse, Superiorværelse, Standardværelse og Suiter. I alt 67 værelser og fire feriehuse bag hotellet.

Alle værelser har eget badeværelse, gratis Wi-Fi, skrivebord, lænestol og TV. Langt de fleste værelser har udsigt mod Limfjorden.

Du har også mulighed for et spil minigolf.

Kun 5 km. fra hotellet ligger Jesperhus blomsterpark, som altid er et besøg værd. Jesperhus tilbyder oplevelser for hele familien. Det kan anbefales.

Så hvis du leder efter et hyggeligt sted at bo ved Limfjorden, skal du sørge for at booke dit værelse på Pinenhus!

I 2022 blev Pinenhus medlem af Hotelkæden Small Danish Hotels.

Find et godt tilbud hos Pinenhus HER!

 

Glyngøre er en idyllisk kystby beliggende i Nordjylland.

Selvom byen er relativt lille, er der flere attraktioner og seværdigheder, der er værd at udforske. Her er nogle af de ting, du kan se og gøre i Glyngøre:

Glyngøre Havn: Havnen er hjertet af byen og et populært udflugtsmål. Du kan gå langs kajen, beundre de farverige fiskerhuse og nyde udsigten over Limfjorden. Der er også en lille marina og mulighed for at købe friske fisk fra fiskehandlerne.

Fjordcentret Glyngøre: Dette besøgscenter ligger ved havnen og er dedikeret til at formidle information om Limfjorden, dens natur, dyreliv og historie. Du kan udforske udstillingerne, lære om områdets økosystemer og deltage i guidede ture.

Glyngøre Strand: Hvis du er interesseret i en afslappende dag ved vandet, kan du besøge Glyngøre Strand. Denne sandstrand er ideel til en gåtur langs vandet eller at slappe af og nyde naturen. Der er også faciliteter som badebro og toiletter.

Udover disse seværdigheder er Glyngøre også et godt udgangspunkt for at udforske andre nærliggende destinationer som f.eks. Nationalpark Thy, Jesperhus Blomsterpark eller byer som Viborg og Skive.