Planlæg din tur til Disneyland Paris – Stor Guide til Disneyland Paris

Stor Guide til Disneyland Paris – Planlæg din tur til Disneyland Paris

Disneyland Paris er et fantastisk sted, med flere hoteller, to parker og meget mere. Jeg vil i denne guide give dig oplysninger, tips og idéer til Disneyland Paris, her er alt hvad du behøver at vide, inden du skal planlæg din tur til Disneyland Paris. Efter mange rejser til Disney har jeg en masse tips og gode råd om som jeg hjælpe dig til at få det bedste ud af dit besøg i Disneyland Paris.Har du fået det bedste Disneyland Paris tilbud ?

Jeg håber du kan bruge min side til hjælp. Det er klart at vi alle er forskellige og det er ikke sikkert at du kan bruge alle tips og idéer, men bare du kan bruge lidt, så er jeg glad. God fornøjelse.

Disneyland Paris - Book et ophold, der inkluderer både Hotel og entrébillet til Disney Parkerne*
Book NU - Klik HER!

De fleste dansker bestiller deres ophold i Disneyland Paris direkte hos Disneyland eller hos Magictours i Danmark.

Oplevelser i og omkring Paris

Der er mange ting, som du kan besøge i og omkring Paris.
Museum, sejlture eller et besøg i Eiffeltårnet, der er mange muligheder. Spring køen over ved Eiffeltårnet er en meget populær, da der tit er meget kø.

Så besøg Viator hjemmeside herunder:

– Tjek oversigten ud HER!

Derfor er det en stor hjælp at Viator har lavet en oversigt med ting du kan besøge i Paris. Du kan købe billet online og på nogle af stederne kan du få en ekstra rabat i forhold til køb på stedet.

– Tjek oversigten ud HER!

Vokseværk i hele området Parc Disneyland og Walt Disney Studios og Val D’Europe

Hele området er kæmpe stort og vokser år for år. Siden vores første besøg for over 20 år siden er der sket vildt meget i både parkerne og hele området. Hele området består af 7 officielle Disney hoteller og flere partner hoteller. Disney Village som er stedet om aftenen med underholdning, shopping og restauranter. Til sidst er der jo også de to parker: Parc Disneyland og Walt Disney Studios Park.
Hele området er ved at vokse sammen med Val D’Europe, som har et kæmpe shoppingcenter. Mere om det senere.
Disneyland Paris er utvivlsomt et sted, som Disney fans skal besøge, sandsynligvis for flere dage.
Disneyland Paris som helhed er bare et fantastisk sted. Hele området har masser af stemning og alt er passet og plejet. Så om du er Disney fan eller ej, så får du en super oplevelse ved dit besøg. Paris er kun 40 minutters togtur fra Disneyland Paris, og det er et sted, som alle skal opleve. Så du har mulighed for at besøge både Paris og Disneyland på samme besøg. I 2017 havde Disneyland Paris 25 års jubilæum, derfor har parken fået et kæmpe løft og alt er renoveret. Så har du svært ved at overtale Far til at tage en tur i Disneyland, så kan han godt glemme det, Disneyland Paris er den perfekte familietur. Da der er oplevelser for alle og alle aldre. Planlæg din tur til Disneyland Paris, Det er vigtigt at planlægge sin tur til Disneyland Paris godt, så man får mest muligt ud af turen.

Hvor mange dage kan man bruge i Disneyland Paris?

Det er altid set store spørgsmål, som jeg modtager igen og igen. Svaret er ikke nemt, men er det dit første besøg i Disneyland, så er det MINDST 3 dage. Jeg vil dog anbefale 5-6 dage, hvis du også skal nå en tur til Paris. Du kan nemt bruge 1 dag i hver af de to parker og er det i højsæsonen kan der være kø og tiden går hurtigt. Desværre er der ikke noget klart svar på dette spørgsmål, da nogle synes de har fået nok Disney efter 2 dage og anden ikke vil hjem efter 14 dage. Vil du nå at opleve bare noget af Disney og stemningen er det mindst 3 dage.
Hvis du gerne vil besøge Paris, så kan jeg anbefale at booke 3 dage i Disneyland og derefter 2-3 dage på et hotel i Paris. Da hotel priserne i Paris er noget billigere end i Disney. Du kan som sagt tage toget ind til Paris.

Har du kun 1 dag i Disneyland Paris, så skal du helt sikkert gå i det jeg kalder den gamle park, Parc Disneyland, oplever nogle af de bedste attraktioner og nyde stemningen i parken. Se nogle af de flotte parader der kommer i løbet af dagen. Med kun 1 dag, vil jeg springe Walt Disney Studios parken over. Det kan nemt blive stresset at skulle opleve begge parker på 1 dag.

Hvad er Walt Disney Studios parken og Parc Disneyland?

Det ville tage langtid at fortælle om begge parker, men her kommer en kort beskrivelse af de to parker.

Parc Disneyland:

Den gamle park, som jeg kalder den. Parken som startet hele Dinseyland Paris tilbage i 1992. Det er her du oplever den ”rigtige” Disney-stemning. Mange attraktioner som alle omhandler Disney-historier gennem tiden. Her kan du nemt bruge 2 dage, bare et besøg i butikkerne er en oplevelse. Når du kommer ind i en butik, så prøv at kigge op. Loftet i mange butikker er udsmykket med flotte udstillinger af figur osv. Alt efter hvilken butik, du besøger. Der er mange muligheder for at finde et sted at spise, enten en af de mange restauranter eller små boder, der sælger Popcorn, is osv.

Walt Disney Studios parken:

Den nye park, som jeg stadig kalder den, selv om den blevet åbnet i 2002. Denne park udvikler sig år efter år, med nye ting. Parken har mange shows, som er indendørs, så en regnvejrsdag kan det være en fordel at besøge Walt Disney Studios. Her finder du Forlystelser fra Cars, Find Nemo og Toy story. Personligt synes jeg ikke der er samme stemning i denne park i forhold til Parc Disneyland. Parken er dog stadig et besøg værd og en dag går nemt, hvis man skal se alle shows og forestillingerne. Det nyeste er La Place de Rémy område med med forlystelsen Ratatouille med det flotte navn: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy. Den skal helt klart prøves. Den er super sjov for hele familien. I det samme område er der også åbnet en butik og en restaurant. Alt i alt et rigtig hyggeligt område, som oser af stemning. Jeg håber de udvider dette område i fremtiden.

Hvornår lukker parkerne i Disneyland Paris.

Der er forskellige åbningstider i Parkerne, alt efter hvornår på året du besøgere dem. Normalt har de åbent fra 10.00 til ca. 21.00-22.00. Der kan dog være dage med både kortere og længere åbningstider. Bor du på et af Disney hotellerne kan du komme ind fra kl. 8.00 om morgen. Der vil være et begrænset antal forlystelser der har åbent. Kommer du kl. 8, så er der næsten igen kø. Vi har oplevet at kunne prøve f.eks. Peter Pan 3 gange i træk uden at skulle vente. I normal åbningstid kan der nemt være 45 min. Og op til 1,5 times kø til Peter Pan. Så der kan spares noget tid, ved at komme kl. 8.

Disney Village – Besøg også Disney Village, det er gratis.

Efter turen i de 2 parker, kan man nemt være træt. Skulle der være flere kræfter tilbage i store som små, så kan man efter at parkerne er lukket besøge Disney Village. Her er der også gennem årene udvidet området, så der er blevet plads til flere restauranter og butikker. Når du kommer fra Parkerne, så er det første du møde en kæmpe Disney butik. Den største i området. Her har de næsten alt og sidst på dagen kan der være mange mennesker i butikken.

Disney hotellerne – Besøg dem alle.

En tur rundt på alle Disneyland hotellerne kan også være en mulighed, hvis du har god tid. Du kan jo planlægge dit næste besøg i Disneyland Paris og se hvilket hotel du skal bo på næste gang. Alle hoteller har også deres egen butik. Vi vil dog anbefale alle at gå en tur ind på Disney hotellet. Dette 5-stjernede Disney-hotel har masser af luksus og ligger lige ved indgangen til Disneyland Park. Med indendørs opvarmet pool, spa, sauna, restauranter og ikke mindst en flot butik på 1. sal. Klart et besøg værd.

Besøg Disneyland Paris hvor magi bliver til virkelighed. Book et ophold, der inkluderer både hotel og entrébillet til Disney Parkerne*. Book NU - Klik HER!


Booking af Hotel I Disneyland Paris. Feriepakke med rabat.

Hele din ferie starter med at booke hotel og feriepakken. Når du har besluttet dig for hvor mange dage du vil booke på Disneyland hotellerne, så er det bare at finde tidspunkt på året. Husk det kan være noget billigere at booke fra søndag, frem for at vælge lørdag som ankomst.
Der er mange forskellige rabatpakker i gennem året hvor du f.eks. kan få 2 gratis overnatninger eller fuld pension med i prisen. Bare for at nævne nogle af de bedste tilbud. Når jeg tjekker tilbuddet lige nu, hvor jeg skriver denne tekst, så hedder det Gratis halv pension og -20% rabat. Hvilket også er et super tilbud.
Når du booker på et af de 7 Disney hoteller, så får du park billetter med i prisen. Så du kan besøge begge parker, så tit du vil.

Tilbud i Danmark – Er de lige gode?

I Danmark findes der forskellige steder du kan bestille dit ophold til Disneyland, priserne er dog ens og det er alle tilbud også. Jeg har ikke set at der har været forskellige tilbud på de forskellige sider. Jeg vil dog anbefale at booke direkte på Disneyland egen side, da du så er sikker på at få de rigtige priser. Du skal dog ikke bestille på de store prissammenlignings sider, som f.eks. Hotels. Her har jeg tjekket priserne og de er alt for dyre. Et ophold som gennem Disneylands egen side kostet ca. 13.000 DKR. Kostet over 16.000 DKR. på hotels.

I starten da vi begyndte at besøge Disney havde vi altid booket gennem et af de danske rejsebureauer. Det gik også fint nok, men dengang var der heller ikke en dansk disney hjemmeside. Det er der nuu og den booker vi på hver gang, uden problemer og der er nogle gode tilvalgsmuligheder som f.eks. fuld pension eller mød Disney-figurerne til din morgenmad.

Hvordan kommer man nemmeste til Disneyland Paris.

Der er flere måder at komme til Paris, den nemmeste og dyreste er klar fly. Du lander i Charles de Gaulle lufthavnen. Her køre der busser direkte til Disneyland. Det tager små 2 timer at flyve til Charles de Gaulle lufthavnen i Paris. Du skal dog huske at det også tager tid med Check ind og busturen fra lufthavn til dit hotel. Alt i alt tager turen med fly ca. 5-6 timer fra du køre hjemmefra til du er på dit hotel.

En anden transportmulighed er bus. Der findes busselskaber der køre til Paris og Disneyland Paris. Dette er dog den transportmulighed der tager længst tid, alt efter hvor i landet du bor.

Du kan også tage toget til Disneyland Paris, togstationen ligger lige ved indgangen til Disneyland Paris.

Den sidste mulighed er i bil. Det tager ca. 12 timer (Fra grænsen) at køre til Paris. Fordelen ved bil er friheden, du bestemmer selv hvor og hvornår du køre og hvilke pauser du holder. Jeg vil anbefale at køre om natten, da der ikke er så meget trafik.

Det er meget efter smag og behag hvilken transportmulighed man vælger. Der kan være forskellige prisforskelle mellem de forskellige transportmuligheder, så det vil være for svært at komme ind på her.

Vælg den transportform som passer dig bedst.

Hvor skal man du bo i Disneyland Paris.

Som omtalt er der 7 officielle hoteller, men der er også en række andre hoteller omkring Disneyland. Vi har altid boet på et af de officielle hoteller og vil også anbefale det, hvis du vil have hele Disney-stemningen. Men som sagt har jeg ikke selv prøvet et af de andre hoteller omkring selve Disney, så jeg kan ikke rigtig udtale mig om det. Den info du får her på siden, er ud fra De officielle hoteller. Davy Crockett Ranch, er en campingplads beliggende lidt længere væk, som jeg ikke besøgte. Jeg har flere gange boet på Hotel Santa Fe, Newport Bay Club og Hotel New York.  Jeg har spist på Sequoia Lodge og besøgt Hotel Cheyenne og Disneyland hotellet flere gange. Derfor har jeg et godt overblik over hvad de forskellige hoteller kan tilbyde.

Priserne starter ved Hotel Cheyenne og Santa Fe i den lave ende af skalaen med stigende priser for Sequoia Lodge, Newport Bay Club, Hotel New York og endelig Disneyland Hotel.

Det kan være billigere at bo på et hotel i Val d’Europe, som ligger et stop fra Disneyland med tog, men så får du ikke nogle af fordelene ved at bo på et af Disneylands egne hoteller, som Extra Magic Hours (kom ind i parken 2 timer før), gåafstand af parkerne, mød figurerne og muligheden for fuld eller halvpension.

Du kan læse mere om Hotellerne på denne side.

Disneyland Paris FAQ – Spørgsmål og svar.

Her er de spørgsmål, som jeg får flest gange.
FAQ består af spørgsmål og et kort svar.

Hvordan kommer man billigst til Disneyland Paris?

Du kommer billigst til Disneyland Paris med bil, derefter bus og til sidst med fly.

Tager du med fly, så er det billigste at flyve uden for de populære tider.

Er du heldig, så kan du flyve rigtig billigt til Disneyland Paris.

Hvor meget koster det at komme i Disneyland Paris?

Det billigst i Disneyland fra 407,87 for 1 dag i 1 park. (Opdateret d. 13/9-2022)
Prisen er for 1 voksen og pris pr. dag.

1 dag i Disneyland Paris koster fra 589,95 for 2 parker.

2 dage i Disneyland Paris koster fra 517,12 for 2 parker.

3 dage dag i Disneyland Paris koster fra 408,98 for 2 parker.

4 dage i Disneyland Paris koster fra 429,72 for 2 parker.

Priserne er opdateret 13/9-2022 og uden ansvar.*

Kan man bo i Disneyland Paris?

JA, du kan bo i selve Disneyland Paris på et af deres egne hoteller.

Du kan også bo på nogle af de mange nærliggende hoteller.

Hvornår er der færrest mennesker i Disneyland Paris?

Midt på ugen er det bedste tidspunkt, tirsdag til torsdag. Her er der ikke så mange mennesker, som f.eks. i weekenden.

Fra start januar og frem til midt marts er også lav sæson og igen midt april til start maj.

I de danske ferie er vinterferien og efterårsferien de bedste tidspunkt. Altså Uge 7 (uge 8) og uge 42.
Bemærk dog at weekenden i uge 42 kan der være mange mennesker, da mange franskmænd begynder deres ferie der.

Bemærk: Efter Corona er der begyndt at være mange mennesker i parken hele året rundt. Især uge 42, hvor vi har besøgt parken de sidste 2 år, været utrolig mange mennesker.
Når der er mange mennesker, så er det vigtigt, at bruge Disneyland appen, så du kan se hvor der er kø og hvor der ikke er så lang kø. Hvis du vil have noget ud af dagen.

Hvad koster det at spise i Disney?

Det er ikke billigt at spise i Disney. Det billigste er at købe en af deres burgermenu som starter ved ca. 12-13 euro.
Der findes mange spisesteder både i og udenfor Disneyland.

Må man have madpakke med i Disneyland paris?

Hvor lang tid skal man bruge i Disneyland Paris?

Mindst 2 dage, en dag i hver park er minimum.
Vi kan dog nemt bruge en uge. Er det første gang du besøger dem, så vil jeg anbefale 4 dage.

Hvilken lufthavn ligger tættest på Disneyland?

Charles De Gaulle lufthavnen ligger kun 20-25 km. Fra Disneyland Paris.
Der køre busser direkte fra Charles De Gaulle lufthavnen til Disneyland Paris.

Charles De Gaulle lufthavnen i Paris er kæmpe stor og har direkte fly til mere end 170 byer.

Hvad kan man i Disneyland?

Et godt spørgsmål. Du kan opleve magien, som Disney altid har.
Der er masser af forlystelser, spisesteder og en god stemning.

Så book nu.


Denne side bliver aldrig færdig….Der er så meget at fortælle. Så jeg vender tilbage med mere (Når tiden er til det). Håber du fik noget ud af siden : Planlæg din tur til Disneyland Paris

Du kan evt. læse:
Disneyland Paris Tilbud

Disneyland Paris efterårsferien

God dag.