Hotel Hamburg

Dette er vores nye område. Hotel Hamburg.

Jeg elsker Hamborg eller Hamburg, derfor får denne by, nu sin egen afdeling her på rejsekup.
Jeg vil komme med gode info og hvordan du finder billig hotel Hamburg, hvor du skal bo osv.Booking.com

Alt sammen noget som jeg selv har oplevet på mine mange ture til Hamburg i gennem de sidste 10 år.

Håber du kan bruge info her på siden til noget, inden du tager til Hamborg.

Denne side opdateres snart igen.

Det skal du opleve i Hamburg – Hvad skal du se i Hamburg

Når du har booket hotel Hamburg, så er det tid til at kigge på hvad du skal opleve i byen. Derfor får du denne liste, som jeg vil opdatere på hen ad vejen. Da der er mange, mange ting at opleve i Hamborg.

1. Hamburg Stadion

Du skal opleve Hamburg stadion og det skal helst være til en kamp. Du kan bestille billetter online på HSV hjemmeside, det er faktisk nemt. Bemærk der er stor forskel på priserne. Især familieafsnittet er billigt, men også hurtigt udsolgt.

Skal du ikke se en kamp, så kan du stadig besøge stadion. Der er Museum og en store HSV fan butik, fra butikken kan du se ud på stadion. Så du får et indtryk af hvor stort det er. Der er også mulighed for at gå rundt om stadion og se HSV´s træningsanlæg og måske se 1. holdet træne.

2. Miniatur Wunderland Hamburg

Dette museum er for hele familien og det er et besøg værd. Det er verdens største modeltogbanelandskab. Jeg siger det ingen, det er klart et besøg værd, det er langt fra så kedeligt som det lyder.
Hele modeltogbanelandskab er bygget op i forskellige områder, som f.eks. Lufthavn, Hamburg, Alperne, USA og vores eget skandinavien. Se om du kan finde noget fra Danmark.
Belysningen skifter mellem dag og nat.

Miniatur Wunderland ligger i pakhusbyen ved havnen på adressen:
Kehrwieder 2, Block D i Hamburgs Speicherstadt.
Ikke langt fra krydderimuseum og nabo til Hamburg Dungeon.

3. Er på vej…. Hamburg Centrum

Dette punkt skulle nok have været nummer 1, men nu blev det så punkt 3. Ikke fordi det er 3. valg, men nu blev det bare sådan…

Du må ikke besøge Hamburg uden at være forbi centrum. Her er liv døgnet rundt og butikkerne har længe åbent. Bemærk dog at søndag tit er en lukke dag  i Tyskland.

4. Hamburg Havn

Hamburg er jo kendt for sin havn og det man ser som turist er mest fisk market. Den store industrihavn ser man ikke, da den ligger et stykke fra centrum. Køre man ned af A7 motorvejen kan man se noget af den store industrihavn.

Fischmarkt – Fiskemarkedet i Hamburg er et besøg værd.
For at du ikke skal blive skuffet, så handler dette marked ikke så meget om fisk, som navnet ellers antyder.
Det er et rigtig hyggeligt sted, hvor der sælges alt muligt. Tøj, sko, og alt andet der sælges på markedere verden over.
Der er dog også enkle fiskebiler der sælger frisk fisk. Du har altid mulighed for at få dig en fiskesandwich. Der findes en stor rød bygning (jeg har aldrig fundet ud af om den har et navn), som er et sted du kan købe fadøl og lidt mad. Det som alle har behov for kl. 6 om morgen.
Du SKAL dog gå derind for, at mærke stemningen, som kun tysker kan lave.

Du skal dog tidligt op, da fiskemarked åbner kl. 5 til kl. 10.
Du finder det ved havnekajen i Sankt Pauli.

Helt klart et besøg værd.

  Booking.com

5. Reeperbahn

Reeperbahn er et meget kendt Gade i Sankt Pauli hvor der er fest og farver hele natten. Gaden er fyldt med barer, natklubber, diskoteker og casinoer.
Herbertsstrasse er en bordelgade, hvor kvinder og mindre årige ikke har adgang. Gaden er lukket af med et rødt “hegn”, så man ikke kan kigge ind.

Er du ikke så meget til nattelivet, så er det nu meget sjovt at gå en tur igennem Reeperbahn om dagen.

6. Alster søen

7. Hamburg Zoologisk have ( Hagenbeck Tierpark )

8. Hamburg Dungeon

Mere info er på vej…

9. Soviet Submarine B-515

10. Den gamle elbtunnel

Den gamle elbtunnel er der ikke mange der kender, selv dem som har været i Hamburg. Du må dog ikke snyde dig selv for et besøg. Det er gratis og du kan gå igennem den og kom op på den anden side og se Hamburg fra “sø-siden”. Den gamle Elbtunnel bruges stadig og bilerne bliver hejst op og ned i en bil elevator, sjov at opleve.

11. Block House – Steakhouse

En oplevelse? både og. Men jeg er næsten altid forbi en Block House, når jeg besøger Tyskland. Derfor er den med på listen. Der findes flere Block house i Hamburg, f.eks. ved siden af banegården og en ved Alster Søen.
Det er et godt spisested, hvor priserne er i orden i forhold til maden. Det er ikke en gourmet restaurant, men et godt bøfhus.

VI har mere om hvor skal du bo og hotel Hamburg

Hvor skal man bo i Hamburg – Ja tjek linket og du får svaret 🙂 Jeg henviser ikke bare til tilfældige hoteller, men kun til hoteller som jeg selv har besøgt. Din garanti for, at det er testet.

Mere info på vej til dig….

<< Book NU – Find billigt hotel – Klik her! >>