Disneyland Paris tilbud efterårsferien

Disneyland Paris tilbud efterårsferien

Er det en god idé at tage til Disneyland Paris i efterårsferien? Mit svar, JA. Det er altid en god idé at tage til Disney. Efterårsferien 2023 er faktisk en dejlig tid at besøge Disneyland Paris. Vi har selv prøvet det og vi var heldige at have rigtig godt vejr. De bedste Disneyland Paris tilbud efterårsferien finder du her.

Disneyland Paris - Book et ophold, der inkluderer både Hotel og entrébillet til Disney Parkerne*
Book NU - Klik HER!

Hvem og hvornår holder efterårsferie 2023.

I Danmark holder man normalt efterårsferie i uge 42. I starten hed det kartoffelferien, da feriens formål var at børnene skulle have fri til at hjælpe med kartoffelhøsten. Det er nogle år siden nu og i dag hedder det så efterårsferien. Det er den eneste ferie mellem sommerferien og jul. Derfor tager rigtig mange dansker til Disneyland Paris i efterårsferien.

I Tyskland holder de også efterårsferie, men heldigvis ikke i samme uge. Da det ville sætte mange feriesteder under pres i denne ene uge. Tyskland er inddelt i forskellige ferieuger. Efterårsferien er delt ud over 1 måned, så nogle har ferie i uge 41 og resten er fordelt i uge 42, 43 og 44. Derfor er der også mange tysker på ferie i oktober.

Find dit Disneyland Paris tilbud efterårsferien

Du skulle nok kunne finde et godt Disneyland Paris tilbud efterårsferien, da det ikke er der de har mest pres på. Der er dog altid mange mennesker og man skal planlægge sit besøg godt. Gør du det, får du mest ud af dit ophold. Hvilket tilbud efterårsferien har, er alt efter hvornår du bestiller.  Disneyland Paris har nemlig altid et godt tilbud, men de kan være meget forskellige. Derfor holde øje med Deres tilbud.

Fordele ved at rejse til Disneyland Paris i efterårsferien:

  • Ikke overfyldt (især mandag til fredag)
  • Gode tilbud
  • Mulighed for fint vejr. (Der er jo aldrig garanti, men….)
  • Få et afbræk fra hverdagen.

Disneyland Paris – Tag afsted i uge 42

Besøger du Disneyland i uge 42, så kan du med fordel komme i hverdagene. Mandag til fredag er der ikke så mange kø til de forskellige forlystelser, som der er lørdag og søndag. Mange lokale besøger parkerne i weekenden, derfor er der mere pres på. En anden fordel er at prisen for overnatning er billigere i hverdage i forhold til weekenden. Det vil sige du spare penge og får mere ud af opholdet. Jeg kan anbefale at booke fra mandag til fredag. Så har I masser af tid i parkerne og kan nå at se det hele.

Alle hoteller ligger tæt på parkerne og der køre hele tiden gratis busser mellem hotel og parken. Personalet på hotellerne er altid flinke og gode til at hjælpe, hvis man har behov for det.

Disneyland Paris - Book et ophold, der inkluderer både Hotel og entrébillet til Disney Parkerne*
Book NU - Klik HER!

Sådan møder du flest Disney figurer på dit ophold.

Mange vil gerne have et selfie af de forskellige Disney figurer, men det kan være svært og tage lang tid. Derfor har jeg et par tips til at møde så mange som muligt. Så vil du møde Tigerdyr, Ninka, Æsel, Mickey Mouse, Jessie, Woody, Peter Plys, Anders And, Fedtmule, Pluto og alle de andre.

Cafe Mickey – Disney Village

Dette er et must hvis du vil møde figurerne. Har kommer de forskellige figurer rundt til bordene, så du kan tage nogle gode billeder. Det giver dog ikke meget ro til at spise, men det er jo heller ikke vigtigt i dette sammenhæng.

Cowboy Cookout Barbecue –Frontierland i Disneyland Parken

Her kan du spise din frokost eller aftensmad og få besøg af de forskellige Disney figurer. Da vi besøgte restauranten var der ikke så mange Disney figurer, men faktisk lige tilpas. Så man også kunne få ro til at spise.

Hotellet – På alle Disney hoteller

Du har også mulighed for at møde nogle af Disney figurer på hotellet og få taget nogle gode billeder med dem. Du må gerne besøge de andre hoteller og se om der er nogle Disney figurer der. Jeg kan anbefale at besøge Disneyland Hotel som ligger ved indgangen til Disneyland parken.

Rundt omkring i parkerne kan du også møde en masse Disney figurer.

Jeg håber I får en god tur til Disneyland Paris i efterårsferien. I 2024 tager jeg til Disneyland Paris  i efterårsferien. Det er 5. gang at vi besøger Disneyland i efterårsferien og de 4 andre gange har der været rigtig fint vejr, så mon det ikke også kommer i år.

Disneyland Paris tilbud efterårsferien – at afsted i 2023. Du vil ikke fortryde det.

Læs også:

Billige rejser til Disneyland Paris

Nyheder i Disneyland Paris