Hotel Neumünster Outlet

Hotel ved Designer Outlet Neumünster, Hotel Neumünster Outlet

Jeg kan klart anbefale en weekendtur til Neumünster, som ligger lidt nord for Hamburg og tag bare hele familien med. I vil ikke blive skuffet.

Neumünster er en “lille” tysk by eller den er lille i forhold til Hamburg. Byen har lidt under 80.000 indbyggere.
De har dog en hyggelig bymidte, samt det kendte Designer Outlet Neumünster. Et Outlet som har alle de kendte mærker til billige priser.

Hvorfor vælge Neumünster:

  • Designer Outlet Neumünster.
  • Hyggelig bymidte.
  • Marked om lørdagen.
  • Dyrepark Neumünster.

 

Hotel priserne i Tyskland er rimelige og du får et godt værelse for 1.000kr. pr. overnatning.

Hotel Hildebrandt’s i Neumünster – Super lækkert

Hotel Hildebrandt’s kan klart anbefales!

Læs mere om Hildebrandt HER og Book et værelse!

Et super hyggeligt hotel med lækre værelser. Ved ankomst er de meget flinke og følger os over på vores værelse. Vi bliver tilbudt Is, kakao eller kaffe og denne dag hvor der er 25gr. vælger vi en is 🙂

Hotelværelset er pænt og stort med en flot badeværelse. Et kæmpe plus er vores egen lille have, som er hegnet ind. Super fedt, når der er 25 gr.
Jeg ved faktisk ikke hvor mange værelser der er, men et gæt er 11. Så det er et lille og hyggeligt hotel.

Sengene er lækre og der er udvendige “gardiner”, som gør at der bliver helt mørkt på værelset.

Morgenmaden er rigtig fin og koster omkring 75-80 kr. pr. person. Der er hvad der skal være og en vigtigt ting ved morgenmad på et hotel er om brødet er godt. Da det tit er noget sejt og kedeligt brød man finder på hoteller. Hos Hildebrandt’s er brødet rigtig lækkert.

Alt i alt får dette hotel tæt på 5 stjerne af os og klart et hotel vi vil vælge igen. Bare sådan en lille ting, som at vi bliver tilbudt kaffe ved afrejsen er super fedt. Da vi jo har langt hjem, er det fedt at have kaffe med. Vi havde faktisk intet vi kunne sætte en finger på ved dette hotel i Neumünster.

Læs mere om Hildebrandt HER og Book et værelse!

Spisesteder ved Hotel Hildebrandt’s

Der findes flere spisesteder tæt på Hotel Hildebrandt’s f.eks. lige på den anden side af vejen er der en mexicansk restaurant, som vi har hørt godt om. Vi havde dog lyst til en god bøf. Så vi tog en lille gå tur på 5 min. for at besøge Angus Steak-House. Et lille hyggeligt sted, som servere bøffer i forskellige størrelse og udskæringer.

Vores bøf var rigtig lækker og den serveres med kryddersmør ved siden af, så man selv kan vælge om man vil have det på. Priserne er ikke billige, men meget fornuftige uden jeg kan huske hvad vi præcis kom af med.

Angus Steak-House havde denne aften en høflig og rar tjener, som forstod vores ønsker og altid var til at få fat på. Et lille minus ved Angus Steak-House er at der er en del motorstøj, da restauranten ligger helt ud til vejen.

Jeg kan godt anbefale at besøge Angus Steak-House, da jeg selv kunne finde på at besøge dem igen. Et bøfhus som forventet.

Dyrepark Neumünster – Zoo i Neumünster.

I Dyrepark Neumünster er der mere end 700 dyr på et 24ha skovområde. Vi havde ikke de store forventninger til Dyrepark Neumünster, vi havde da lige tjekket deres hjemmeside. Neumünster Zoo ligger ca. 12-15 min. kørsel fra Hotel Hildebrandt’s, så det var dejligt nemt. Vi køre derud til åbning kl. 9.00 og vi kan parkere gratis lige ved døren.

Prisen for 2 voksne og 2 børn(Under 12) var denne dag 24 euro, altså ca. 180 Dkr. Det er billigt, da det tit er hvad en voksen koster i Danmark.

Dyrepark Neumünster er et fint Zoo i forhold til prisen. Flere steder er det dog lidt slidt.
De har en fin legeplads lige ved indgangen, hvor ungerne godt kan få noget tid til at gå 🙂

Hvis jeg skal give det stjerner, så må det være omkring 3 ud af 5 stjerner.

Designer Outlet Neumünster – Outlet Center ved Neumünster

Har man sagt Neumünster, så skal man også sige Designer Outlet. Da det nok er det mest kendt ved Neumünster og det er et besøg værd! Her finder du næsten alle de kendt mærkevare til nedsatte priser. Bare for at nævne nogle få, så er det f.eks. Nike, Birkenstock, Hugo Boss, Converse, Crocs, Diesel, Lacoste, Levi´s, Polo Ralph Lauren og jeg kunne blive ved 🙂

Der er gratis parkering udenfor døren eller lige udenfor centeret. De har også en stor og lækker legeplads, så ungerne også kan få brændt noget krudt af.

Åbningstiderne hos Designer Outlet Neumünster:

Normale åbningstider er mandag til lørdag fra kl. 9.00 til 21.00. Tjek dog altid deres hjemmeside inden du køre afsted, da de kan have andre åbningstider.

Bemærk også at de normalt har lukket om søndagen. Enkle søndage kan de have åbent, igen tjek deres hjemmeside.

Generelt har butikkerne i Tyskland lukket om søndag.

God tur til Neumünster 🙂