Velkommen til Det helt nye MARVEL-temaland.

Avengers Campus som det nye MARVEL-temaland hedder i Walt Disney Studios Park er åbnet, så alle kan besøge det nye område i Disneyland Paris.

Du får muligheden for tage på missioner med spændende nye attraktioner, episke heroiske møder med Avengers. Du kan også spise og kæmpe som en helt!

Velkommen til MARVEL Universet, træd nærmere og kom helt tæt på de uendelige muligheder i Avengers Campus.

Bliv rekrut i episke MARVEL-missioner

Som helt ny rekrut kan du deltage i episke MARVEL-missioner i Avengers Assemble : Flight Force. I denne vildt hurtige rutsjebane vil rekrutterne slå sig sammen med Captain Marvel og Iron Man.

Du vil få info af selveste Iron Man, som vil være iført sin nye Mark 80-rustning. Der er ingen tid, at spilde. Når du deltage i en mission, hvor farten vil nå nye højde. De vil gå ombord og flyve ud i rummet i et køretøj, som Tony Stark har udstyret med en målsøgende enhed, der kan finde trusler for at holde dem væk fra Jorden.

SPIDER-MAN W.E.B. ADVENTURE

En anden helt ny attraktion er SPIDER-MAN W.E.B. ADVENTURE, som er ny slags attraktion. Her vil alle rekrutter i alle aldre få superkræfter, der giver dem mulighed for at kaste edderkoppespind, præcis som Spider-Man gør det.

Der er også kommet nye madoplevelser i Marvel området med PYM Kitchen og Stark Factory.
Du kan besøgende købe en masse Avengers Campus-merchandise i Mission Equipment-butikken!

Avengers Campus er nu åbnet i Walt Disney Studios Park og byder gæster i alle aldre velkommen!

Disneyland Paris tilbud efterårsferien

Disneyland Paris Tilbud