Internationalt sim-kort med Chat i udlandet

Chat i Udlandet med et internationalt sim-kort.

Det er super smart og en billig måde at holde kontakten i udlandet. ChatSim er et internationalt sim-kort, som giver dig mulighed for at holde kontakten med venner og familie når du rejser til udlandet.

Telia har udlandstelefoni med i nogle pakker:

Læs mere om Telia mobil HER!

Du i sætter SIm-kortet i din smartphone og du kan nu chatte gennem de fleste kendte App til chat, som f.eks. WhatsApp, Messenger, QQ International, WeChat, LINE og mange flere.

Det er tit meget dyrt at ringe, sms og chatte hjem fra udlandet, men i de sidste par år er det blevet billigere. Med ChatSim bliver det billige endnu. Så nu er det slut med at bruge en formue på chat.

Prisen på chat i udlandet

Chat verden over kun 10 € om året. Prisen i 2016 er kun 10 € om året. Det er vildt billigt for at chatte over hele verden.

Chat Sim er udviklet af  Manuel Zanella. Han er stifter og CEO for Zeromobile.  Efter han har været en tur i Kenya i 2003, opdage han hvor dyrt det var at ringe hjem. Det gav ham idéen om at lave Chat Sim, hvor man kan holde kontakten til dem der hjemme, mens man er i udlandet, UDEN at komme hjem til en kæmpe ekstra regning.

Telia har udlandstelefoni med i nogle pakker:

Læs mere om Telia mobil HER!