2018 i Disneyland Paris – Afslutningen på det store jubilæum.

 2018 i Disneyland Paris – Afslutningen på det store jubilæum.

Vær med til afslutningen på det fantastiske 25 års jubilæum i Disneyland Paris. Et helt år med 25 års jubilæum bliver afsluttet med Disney Stars on Parade, Disney Illuminations og Star Wars Hyperspace Mountain. Oven i det har de tilføjet 2 nye shows, som skulle være fortryllende flotte.

Det bliver et godt år for Pirater og Prinsesser i Disneyland Paris.

I foråret holder de festival for Pirater og Prinsesser.  I kan opleve shows og møde Disney-figurer, få kostumer på og blive malet i ansigtet. Så I bliver jeres egen helte i eventyret i Festival for Pirater og Prinsesser.

Om du er til Helte, pirater eller prinsesser, så finder du masser af oplevelser i denne periode.

Du vil få mulighed for at møde:

        Askepot

        Belle

        Rapunzel

        Vaiana

        Kaptajn Klo

        Smisk

        Og mange flere….

Så vær klar i foråret med Sabel eller prinsessekrone, når Disneyland Paris i 2018 holder Festival for Pirater og Prinsesser.

Mød Spider-Man, Iron Man og Star-Lord.

I 2018 får du muligheden møde Spider-Man, Iron Man, Star-Lord og andre af de stærke helte fra Marvel Summer of Super Heroes. Sommeren 2018 står i Marvel Summer of Super Heroes. Det betyder at du kan møde dine superhelte og se flotte shows med dem. Det bliver en helt unik begivenhed og en spektakulær afslutning på Disneyland Paris store 25 års jubilæumsfejring.

På Studio Theatre midt i Walt Disney Studios bliver der et kæmpe show med Super Heroes. Du vil kunne opleve Iron Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther og Spider-Man i et vildt show med masser af special effects.

Så gå ikke glip af Marvel Summer of Super Heroes i Disneyland Paris sommeren 2018.