Disneyland Paris 30-års jubilæum.

Det er helt vildt, at det er 30 år siden, at Disneyland Paris åbnede. Det var præcis d. 12. april 1992!

SÅ ER DE I GANG 🙂 Skal du nå det? Så bestil i dag.

Disneyland Paris har åbent igen for besøg og ophold - Book nu! Få hotel, der inkluderer både ophold og entrebillet til Disney Parkerne*. Book NU - Klik HER!


Det fejre Disneyland med et KÆMPE 30-års jubilæum. Magien vil skinne som aldrig før ifølge dem selv.Det hele starter fra søndag d. 6. marts 2022 med en unik magi i luften. Med en enestående 30-års jubilæums af musik og udsmykning, forvandler Disneyland til et pulserende eventyrland. Med fantastiske nye omgivelser og mange iøjnefaldende overraskelser, som vil give gæsterne en ny oplevelse af magien i parken.

Disneyland Paris 30-års jubilæum
30-års jubilæum

Mød Mickey, Minnie og deres bedste venner.

Da det er en helt enestående fejring, er der rig mulighed for at se Mickey, Minnie og deres bedste venner iført deres helt nye, skinnende 30-års jubilæumskostumer.

Har du besøgt Disneyland mange gange, så vil du få en ny oplevelse med dette store 30-års jubilæum.

Drømmene vil være større, grinene højere og smilet bredere end nogensinde før, når Disney-karakterer deltager i en unik og spektakulær “Disneyland Paris 30-års jubilæums” fejring, der vækkes til live med spændende nye shows, oplevelser og festligheder.

Dette er den perfekte mulighed for at genopdage magien ved vores fantastiske attraktioner, ikoniske shows og en stjernespækket parade.

Book dit ophold Disneyland Paris 30-års jubilæums ophold NU.

Skal du være sikker på en plads? Så er det nu du skal booke dit Disneyland Paris 30-års jubilæums ophold. Da der bliver rift om pladserne.

Disneyland Paris har åbent igen for besøg og ophold - Book nu! Få hotel, der inkluderer både ophold og entrebillet til Disney Parkerne*. Book NU - Klik HER!


Ud over alle disse magiske ting, vil du være sikker på en plads, hvis du bestiller tidligt!
Desuden kan de reservere med fuld ro i sindet, da de kan ændre eller annullere deres reservation uden gebyrer*

*Fuld refusion op til 7 dage før din ankomst, eksklusive forsikrings- og/eller transportgebyrer, hvis det er relevant.

Læs mere om Disneyland Paris tilbud her!